День знань

Барвистий вересень приніс на своїх крилах День знань - прекрасне хвилююче свято, осяяне радісними зустрічами та щасливими посмішками, сповнене щирих почуттів і світлих сподівань, озвучене першим дзвоником нового навчального року. Воно знову зібрало на шкільному подвір’ї всю нашу дружню шкільну родину: веселих та щебетливих учнів, лагідних та привітних учителів, схвильованих та люблячих батьків.

Та найбільш цей день був щасливий та по- особливому хвилюючий для маленьких першокласників, адже вони стають першими учнями нової української школи, вливаються в новий учнівський колектив та отримують нове та почесне звання учня.

Ми недарма називаємо себе шкільною родиною, бо кожен її представник готовий підтримати, допомогти, навчити, порадити. Щирі слова побажань до маленьких першокласників прозвучали з уст найстарших учнів школи, адже вони найбільше могли поділитися своїми знаннями та досвідом шкільних років. А щоб надати розгубленим дітлахам впевненості та сміливості та для посвяти їх в нашу учнівську родину, одинадцятикласники пригостили найменших своїх товаришів смачною шкільною кашею. Завітали на свято і найголовніші помічники Королеви Знань – Букварик та Дванадцятка , які прагнули перевірити готовність малят до школи та дали важливі настанови майбутнім учням.

Добрі почуття ідуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, доброзичливість народжуються в маленьких серціх тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей. Вже стало традицією,що до нашого навчального закладу на свято Першого дзвоника приходять люди, які розуміють, що діти- найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора, і тому піклуються, щоб вони виросли здоровими, добрими , розумними. Хочеться висловити щиру подяку спонсору нашої школи, ТОВ «Білозірське Агро», на чолі з керівником Анатолієм Павловичем Олійником та його представникам за добрі, теплі слова, підтримку та допомогу. Дякуючи цим людям, учні нашої школи щорічно отримують новорічні подарунки, кошти на літнє оздоровлення, спортивний інвентар, а на свято першого дзвіночка кожен першокласник –приємний подарунок. Так і цьогоріч учням нової української школи подарували необхідні для навчання школярські набори.

Одним із свідчень того, що влада розуміє потреби школи та учнів, стала реальна допомога в підготовці першого класу до нової української школи. Дякуючи турботі голови Мліївської об’єднаної територіальної громади Микитенко В.В, першокласники в свій перший шкільний день зайшли в чудово оформлений клас згідно вимогам НУШ, сіли за новенькі парти, а вчитель отримав необхідний дидактичний та роздатковий матеріал.

Розвивати, підтримувати і заохочувати навчальний процес - святий обов"язок сім'ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна - сильна і красива! Тільки тоді діти будуть рости здоровими, впевненими та щасливими у прийдешньому дні, будуть навчатися на благо України.

Тож хочеться побажати усім успіхів та здобутків, натхнення та творчості, добробуту та миру.

/Files/images/P1150134.JPG

/Files/images/P1150131.JPG

/Files/images/P1150129.JPG

/Files/images/P1150128.JPG

/Files/images/P1150141.JPG


Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.